Puterea iertarii

Iertati. Iertati de fiecare data cand lucrurile nu merg asa cum va asteptati. Iertati pe cei ce gresesc fata de dumneavoastra. Iertati pentru a nu jertfi iubirea pe altarele ostilitatii. Iertati pentru a nu stinge lumina in inimile dumneavoastra. Iertati pentru ca “ei” sunt slabi. Iertati-i. Iertati-i pentru ca daca nu ii veti ierta dumneavoastra, ei nu se vor putea ierta niciodata.

Alegeti mereu iubirea. Alegeti intotdeauna seninul cerului vietii dumneavoastra. Iertati si iubiti infinit. Astfel veti ramane in etern in cartea vietii. Nu va negati dreptul de a va adapa sufletul la apa vietii. Caci cine uraste , cu sufletul uraste. Si daca sufletul se usuca, apa vietii seaca. Si cum veti mai ramane activi tesatori de lumina daca in suflet nu mai curge viata?

Si va mai spun: Nu va incrancenati in fata obstacolelor vietii. Nu inclestati pumnii si nu strangeti dintii, ci dimpotriva: Relaxati-va! Si va promit: Veti vedea curgand din ceruri lumina. Va veni catre voi si va va invalui. Veti fi imbratisati cu caldura si pasii vor merge lin pe calea spontana a noului destin.

Aveti incredere si nu va negati dreptul la lumina. Nu va autopedepsiti. Fiecare dintre noi suntem responsabili de deciziile pe care le luam, de actiunile pe care le facem, de gandurile carora le permitem sa ne strabata fiinta. Si fiecare dintre noi putem zice da sau nu in fata vietii si a mortii.

Eu am ales viata. Am ales iertarea. Iert si merg mai departe. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Camelia Jumatate

Comentariu

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish
Cere informatii