Opus Magnum, expozitia artistei Catalina Moldovanu inaugurata in Tenerife

O expozitie si un om de marca. O artista exuberanta , oameni sensibili si iubitori de frumos. Cam asa as putea sintetiza o seara cu nuante cosmopolite in care artista Catalina Moldovanu a unit oameni din diferite colturi ale lumii, in capitala insulei Tenerife. Vorbim de o romanca frumoasa si talentata si de inaugurarea expozitiei ei, intitulata Opus Magnum, aseara, vineri, 6 aprilie.

Viziunea artistei Catalina Moldovanu, caci despre ea vorbim, este legata de conceptele ezoterico-spirituale ale vietii. Complexitatea gandului sau filozofic transcende materia pentru a cauta raspunsuri dincolo de cea de a treia dimensiune. Este exact viziunea care ma inspira si imi da puterea de a crede intr-o schimbare posibila pentru om la scara universala. Nu vorbim doar de o schimbare care sa ii priveasca exclusiv pe romani, ci ma refer la o viziune mult mai larga, viziune in care omul va reusi candva sa-si manifeste intregul potential dupa modelul divin, dupa care a fost creat.

Expozitie in Tenerife

Esenta operelor pictoritei Catalina Moldovanu este una complexa in care isi gasesc locul in mod natural conceptele de drum initiatic, alchimie, dualismul vietii terestre, principiile feminin si masculin sau cele cinci simturi. Evident ca numele artistei cu rezonante eminesciene este pentru noi toti de bun augur si ne apropie in mod spontan sufletele de al sau.

Astept cu nerabdare sa o cunosc mai de-aproape, asa cum a promis, fiind sigura ca ma aflu in fata unui  artist care face onoare Romaniei in afara granitelor tarii.

Va amintesc ca expozitia Opus Magnum este gazduita in Sala Mac, in Calle Robayna, N 2,  din capitala insulei Tenerife, Santa Cruz si va ramane deschisa publicului  pana pe 27 aprilie. Orele de vizita sunt de luni pana vineri de la 11.00 pana la 14.00 si de la 17.00 pana la orele 20.00.

Catalina Moldovanu

Artista Catatalina Moldovanu, in mijloc, cu prietenele de suflet Mica si Ana

Numarul expozitiilor sale, peste douazeci, expuse in muzeele din Munchen, Hannover, Berlin, Tenerife, Gran Canaria, Barcelona fac parte di palmaresul artistei , alaturi de numeroase premii obtinute  la diferite manifestatii artistice ca cele din Germania, Spania, Insulele Canare sau Romania. Operele sale se regasesc in colectii private di Germania, Romania, Spania, Austria, Liechtenstein sau Republica Dominicana.

Pentru mai multe informatii aveti la dispozitie adresa de email a artistei unde ii puteti scrie: catalinamoldovanu@yahoo.de. Aici  profilul sau  de facebook Catalina Moldovanu

Camelia Jumatate

Comentariu

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish
Cere informatii