Expoziţia de fotografie ”România, Evoluţie” la Madrid

În anul 2018, marcăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român realizată prin unirea provinciilor românești cu România.
Dată fiind simbolistica acestui an, Ambasada României în Regatul Spaniei şi Agenţia Naţională de Presă AGERPRES organizează, miercuri, 13 iunie 2018, la ora 19.00, la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene din Madrid, expoziţia de fotografie intitulată ”România: Evoluţie” – imagini din arhiva AGERPRES, care reflectă viaţa cultural-artistică, politică şi sportivă a ţării, dar şi câteva fotografii din arhiva Associated Press. Expoziţia include cele mai bune fotografii realizate în ultimul timp de către fotoreporterii AGERPRES, care ilustrează evoluţia României. Cu prilejul celebrării Centenarului Marii Uniri, AGERPRES a realizat şi un album ediţie specială pentru marcarea acestuia, care conţine 100 de fotografii din România, grupate în trei capitole: Arhivă, Revoluţie, Evoluţie.
Vă adresăm rugămintea de a confirma participarea dumneavoastră la adresa de e-mail madrid@mae.ro până miercuri, 13 iunie 2018, la ora 12.00.

Comentariu

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish
Cere informatii